INFORMATORI NR 15 KATEGORITE E REJA

8 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 4/5.3.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

U 18 GRUPI A
XHIROJA XII 4/5.03.2017

KAÇANIKU - LIPJANI 58 : 50
Gjyqtare : Amar Djekovic , Erzen Haxhani
Vezhgues :Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve

AS KASTRIOTI –LLAPI 87 : 71
Gjyqtare :Elldin Uglari , Genc Vitaku
Vezhgues :Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

RIINVEST PRISHTINA – PRISHTINA RE 58 : 38
Gjyqtare :Dardan Maxhuni , Ahmet Shala
Vezhgues :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

SIGAL PRISHTINA – VUSHTRIA BASKET 34:56
Gjyqtare :Artan Gashi , Faton Deliu
Vezhgues :Ilhan Xhak
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

RINIA –TREPÇA 20 : 82
Gjyqtare :Elion Obertinca , Genc Vitaku
Vezhgues :Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U18 GRUPI B
XHIROJA XII 4/5.03.2017

MEGASPORTS – GOLDENE EAGLE YLLI 71 : 66
Gjyqtare :Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
Vezhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq lojtarit KB Megasport Arlind Basha I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
Numri shikuesve 100

NEW BASKET - BASHKIMI 47:80
Gjyqtare :Albert Cakaj , Visar Bunjaku
Vezhgues :Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq lojtarit KB Bashkimi Arber Rushiti dhe lojtarit KB NEW Basket Laur Mihilli te cilet per sjellje josportive u ndeshkuan me GT .
Numri shikuesve 100

RAHOVECI – SFERA 49 : 67
Gjyqtare :Hazir Haxha , Atdhe Gutaj
Vezhgues :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

KALAJA – KASTRIOTI 66:51
Gjyqtare :Daut Mehmeti , Ardian Rrustemi
Vezhgues :Alban Lumi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PEJA – VËLLAZNIMI 76 : 77
Gjyqtare : Astrit Kasapolli , Hekuran Rugova
Vezhgues :Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U 16 GRUPI A
XHIROJA XV 4/5.03.2017
PRISHTINA RE pushon

TREPÇA – SIGAL PRISHTINA 71 : 57
Gjyqtare: Ardian Rrustemi , Ngadhnjim Shabani
Vezhgues :Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

UNITED BASKET – DARDANIA 78:31
Gjyqtare:Dardan Maxhuni , Ahmet Shala
Vezhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

AS KASTRIOTI - PRO BASKET 85 : 46
Gjyqtare:Elldin Uglari , Genc Vitaku
Vezhgues:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

VUSHTRIA BASKET –RIINVEST PRISHTINA 37:58
Gjyqtare:Atdhe Goqaj , Blendi Fejza
Vezhgues:Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

LIPJANI - M JUNIOR PRISHTINA 45:70
Gjyqtare: Erzen Haxhani , Amar Djekovic
Vezhgues:Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U16 GRUPI B
XHIROJA XV 4 /5.03.2017

BOREA pushon

ISTOGU – VËLLAZNIMI 48 : 55
Gjyqtare:Melita Luci , Andi Hajdari
Vezhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

YLLI 04-RAHOVECI 49:68
Gjyqtare:Dren Pudarolli, Shpat Hoxha
Vezhgues:Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

KALAJA - KASTRIOTI 74 : 50
Gjyqtare: Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
Vezhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PEJA – BASHKIMI 61 : 22
Gjyqtare:Astrit Kasapolli , Hekuran Rugova
Vezhgues:Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

GOLDENE EAGLE YLLI – MEGASPORT 75 : 52
Gjyqtare:Egzon Maloku , Albert Cakaj
Vezhgues:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U14 GRUPI A
XHIROJA XI 4/5.03.2017

VUSHTRIA BASKET – MITROBASKET 52 : 28
Gjyqtare:Atdhe Goqaj , Blendi Fejza
Vezhgues:Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PRO BASKET – TREPÇA 40 : 59
Gjyqtare :Arian Thaçi , Xhevahire Hajda
Vezhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

GOLDEN BASKET – RINIA 26 : 21
Gjyqtare:Daut Mehmeti , Dorant Hana
Vezhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte GT RIAD SADIKU Golden Basket .
Numri shikuesve 100

RIINVEST PRISHTINA – RAHOVECI 56 : 42
Gjyqtare:Artan Gashi , Molos Morina
Vezhgues: Ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

M JUNIOR PRISHTINA – SIGAL PRISHTINA 76 : 21
Gjyqtare: Arian Thaçi , Artina Hasani
Vezhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U 14 GRUPI B

XHIROJA XI 4/5.03.2017
VËLLAZNIMI pushon

NEW BASKET – ISTOGU 34 : 30
Gjyqtare:Ardi Haxhiajdini , Blendi Spahija
Vezhgues:Mahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

KALAJA – YLLI 04 50 : 58
Gjyqtare: Almir Kryeziu , Hazir Haxha
Vezhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

GOLDENE EAGLE YLLI – PEJA DT 42 : 46
Gjyqtare:Egzon Maloku , Visar Bunjaku
Vezhgues:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PEJA – BASHKIMI 39 : 28
Gjyqtare:Astrit Kasapolli, Hekuran Rugova
Vezhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Kadetet e reja
Grupi A
Xhiroja VI 4/5. 03.2017

Vushtria Basket – Riinvest Prishtina 40 : 50
Gjyqtare : Amar Djekovic , Erzen Haxhani
Vezhgues : Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

United Basket – Kastrioti 14 : 73
Gjyqtare : Fisnik Ramadani , Molos Pllana
Vezhgues : Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Drita - Trepça nuk zhvillohet

U 12 GRUPI A
XHIROJA VI 4/5.03.2017

ALBA BASKET - RIINVEST PRISHTINA 09 : 27
Gjyqtare :Xhelal Mumini , Molos Pllana
Vezhgues :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

RAHOVECI - VUSHTRIA BASKET 16:34
Gjyqtare :Hazir Haxha ,Atdhe Gutaj
Vezhgues :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

M JUNIOR PRISHTINA pushon

U12 GRUPI B
XHIROJA VI 4/5.03.2017

ISTOGU – NEW BASKET 14:13
Gjyqtare :Ardi Haxhiajdini , Blendi Spahija
Vezhgues :Mahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

VËLLAZNIMI – KALAJA 31 : 25
Gjyqtare :Dren Pudarolli , Shpat Hoxha
Vezhgues :Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PEJA DT pushon

VENDIME :

1.Arlind Basha ( KB Megasport U18 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 18 denohet me 25 euro .

2.Laur Mihilli ( KB NEW Basket U18 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 18 denohet me 25 euro .

3.Arber Rushiti ( KB Bashkimi U18 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 18 denohet me 50 euro ( GT I perseritur ) .

4. Alban Hasani ( KB Sigal Prishtina U18 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 18 denohet me 25 euro.