INFORMATORI NR 15 LIGA PARË

12 Mars 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros se XV të Ligës së Parë zhvilluar me 9/10.03.2019 , Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve.
Istogu vs United Basket 20:0 ( rrezulltat zyrtarë)

Prishtina e Re vs Vushtrria 103:70
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi: Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50.

Drita vs Vëllaznimi 52:80
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Burim Berisha
Gjyqtari 2:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi: Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50.

Don Bosko vs Kerasan Prishtina 116:70
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50.

Feronikeli vs Penza 89:86
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50.

VENDIME:
1.Ndeshja Istogu vs United Basket , Konform Nenit 55.9 te PG rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor te KB.Istogu , kurse KB.United Basket nuk I takon nje pike.