INFORMATORI NR 16 KATEGORITE E REJA

15 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 11/12.3.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.
U 18 GRUPI A
XHIROJA XIII 11/12. 03.2017

TREPÇA -SIGAL PRISHTINA 90:39
Gjyqtare:Ardian Rrustemi , Ngadhnjim Shabani
Vezhgues:Bajrush Ademi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

VUSHTRRIA BASKET - AS KASTRIOTI 69:67
Gjyqtare: Fisnik Ramadani , Artina Hasani
Vezhgues:Ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq trajnerit te KB VUSHTRIA BASKET Arsim Berisha I cili per sjellje josportive te bankes u ndeshkua me GT (B ) .
Numri shikuesve 100

LLAPI – Riinvest PRISHTINA 51: 84
Gjyqtare: Ahmet Shala , Faton Deliu
Vezhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

RINIA –KAÇANIKU 48:52
Gjyqtare:Burim Berisha , Ahmet Shala
Vezghues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PRISHTINA RE –LIPJANI 65:42
Gjyqtare: Dardan Maxhuni , Dorant Hana
Vezhgues: Alban Lumi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20

U18 GRUPI B
XHIROJA XIII 11/12.03.2017

VËLLAZNIMI – KALAJA 82:86
Gjyqtare: Dren Pudarolli , Ardi Haxhiajdini
Vezhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve A :fer dhe korekte perveq lojtarit KRESHNIK AVDIJA I cili per sjellj josportive u ndeshkua me GT.
Sjelljet e aktereve B : fer dhe korekte perveq lojtarit GAZALI MAKASQI dhe trajnerit SOMEL SHAQIRI te cilet per sjellje josportive u ndeshkuan me GT , GT ( B ) .
Numri shikuesve 100

KASTRIOTI – NEW BASKET 20:0
Gjyqtare: Astrit Kasapolli , Erzen Haxhani
Vezhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

BASHKIMI – RAHOVECI 80:44
Gjyqtare:Atdhe Gutaj , Visar Bunjaku
Vezhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

PEJA – MEGASPORTS 57:50
Gjyqtare: Dren Pudarolli , Ardi Haxhiajdini
VezhguesMahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

SFERA – GOLDENE EAGLE YLLI 40:59
Gjyqtare:Amar Djekovic , Arian Thaçi
Vezhgues: Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U 16 GRUPI A
XHIROJA XVI 11/12.03.2017

LIPJANI :pushon

M JUNIOR PRISHTINA – VUSHTRIA BASKET 68:47
Gjyqtare: Astrit Kasapolli , Erzen Haxhani
Vezhgues:Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Riinvest PRISHTINA - AS KASTRIOTI 82:62
Gjyqtare: Artan Gashi , Faton Deliu
Vezhgues:Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PRO BASKET - UNITED BASKET 36:32
Gjyqtare:Atdhe Goqaj , Molos Morina
Vezhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

DARDANIA – TREPÇA 38:93
Gjyqtare: Kushtrim Shala , Xhevahire Hajda
Vezhgues:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

SIGAL PRISHTINA – PRISHTINA RE 50:28
Gjyqtare:Artan Gashi , Faton Deliu
Vezhgues: Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U16 GRUPI B
XHIROJA XVI 11/12.03.2017
GOLDENE EAGLE YLLI pushon

MEGASPORTS – PEJA 50:71
Gjyqtare: Atdhe Gutaj , Visar Bunjaku
Vezhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

BASHKIMI – KALAJA 58:79
Gjyqtare:Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
Vezhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

KASTRIOTI – YLLI 04 58:35
Gjyqtare:Elldin Uglari , Blendi Fejza
Vezhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20

RAHOVECI – ISTOGU 67:43
Gjyqtare: Hazir Haxha , El Besar Geshtenja
Vezhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

VËLLAZNIMI – BOREA 66:45
Gjyqtare:Atdhe Gutaj , Visar Bunjaku
Vezhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U14 GRUPI A
XHIROJA XII 11/12.03.2017

MITROBASKET – M JUNIOR PRISHTINA 32:91
Gjyqtare:Xhavit Beqiri, Ardian Rrustemi
Vezhgues :Bajrush Ademi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

SIGAL PRISHTINA - Riinvest PRISHTINA 17 : 80
Gjyqtare: Artan Gashi , Faton Deliu
Vezhgues:Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

RAHOVECI - GOLDENE BASKET 63:22
Gjyqtare: Hazir Haxha , Almir Kryeziu
Vezhgues: Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

RINIA – PRO BASKET 34:59
Gjyqtare: Burim Berisha , Ahmet Shala
Vezhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

TREPÇA – VUSHTRIA BASKET 52:26
Gjyqtare: Xhavit Beqiri , Ardian Rrustemi
Vezhgues:Bajrush Ademi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U 14 GRUPI B
XHIROJA XII 11/12.03.2017

PEJA pushon

BASHKIMI – GOLDENE EAGLE YLLI 29:44
Gjyqtare: Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
Vezhgues:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

PEJA DT - KALAJA 82:32
Gjyqtare:Hekuran Rugova , Ardi Haxhiajdini
Vezhgues:Mahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

YLLI 04 – NEW BASKET 38:44
Gjyqtare:Dren Pudarolli , Shpat Hoxha
Vezhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte perveq trajnerit Driton Puka I cili per shkak te sjellje josportive te bankes u ndeshkua me GT(B) .
Numri shikuesve 100

ISTOGU – VËLLAZNIMI 40:46
Gjyqtare: Hekuran Rugova , Andi Hajdari
Vezhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Kalendari I garave per kadete e reja
Grupi A
Xhiroja VII 11/12 .03.2017


Riinvest Prishtina - Kastrioti 47 : 44
Gjyqtare:Egzon Maloku , Lorik Ratkoceri
Vezhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

United Basket- Trepça 13:69
Gjyqtare:Egzon Maloku , Lorik Ratkoceri
Vezhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Drita – Vushtria Basket nuk zhvillohet

Kalendari I garave per kadete e reja
Grupi B

Xhiroja VI 11/12.03.2017


Kalaja - Junior 06 45:27
Gjyqtare: Endrit Basha , Blendi Spahija
Vezhgues: Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

New Basket - Penza 16 : 33
Gjyqtare: Melita Luci , Blendi Spahija
Vezhgues: Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U 12 GRUPI A
XHIROJA VII 11/12.03.2017

ALBABASKET pushon

M JUNIOR PRISHTINA- RAHOVECI 13:28
Gjyqtare: Atdhe Goqaj , Molos Pllana
Vezhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

VUSHTRIA BASKET-Riinvest PRISHTINA 29:25
Gjyqtare: Blendi Fejza , Artan Gashi
Vezhgues: Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U12 GRUPI B

XHIROJA VII 11/12.03.2017
VËLLAZNIMI – ISTOGU 36:17
Gjyqtare: Hekuran Rugova , Andi Hajdari
Vezhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

KALAJA – PEJA DT 22 : 30
Gjyqtare:Almir Kryeziu , El Besar Geshtenja
Vezhgues: Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

NEW BASKET pushon

VENDIME :

1.Ndeshja U18 KASTRIOTI – NEW BASKET Konform Nenit 47.9 të PG per kategorite e reja regjistrohet me rrezulltat 20:0 ne favore te KB KASTRIOTI , kurse NEW BASKET nuk I takone 1 pikë .

2. KRESHNIK AVDIJA ( KB VËLLAZNIMI U18 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 18 denohet me 25 euro .

2.Trajeneri SOMEL SHAQIRI ( KB KALAJA U18 ) Konform nenit 42.2 të PG Liga U 18 denohet me 50 euro GT I perseritur .

3.GAZALI MAKASQI ( KB KALAJA U18 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 18 denohet me 25 euro .

4.Trajeneri ARSIM BERISHA ( KB VUSHTRIA BASKET U18 ) Konform nenit 42.2 të PG Liga U 18 denohet me 25 euro .