Informatori nr 16 Superliga

29 Janar 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XVI-të , të Superligës së Kosovës të zhvilluara më 26/27.01.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Rahoveci – Bashkimi 80:87 ( 20:22,22:20,16:21,22:24)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive perveq lojtarit Deshon Minnis I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Z Mobile Prishtina – Lipjani 121:66 ( 39:19,26:14,26:18,30:15)
Gjyqtari kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Trepça – Golden Eagle Ylli 75:81 ( 10:18,27:17,17:31,21:15)
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Daut Mehmeti
Gjyqtari 2:Artan Gashi
Vëzhgues:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive,përveq për aktrim(flopping) me GT u ndeshkua lojtari Aron Anderson.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 1.500
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Ponte Prizreni – AFK Borea 99:70 ( 19:11,26:17,31:20,23:22)
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Gjyqtari 2:Albert Cakaj
Vëzhgues:Gezim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Blendi Matoshi.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.


VENDIME:

1.Deshon Minnis ( KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Blendi Matoshi(KB.Ponte Prizreni) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.