Informatori nr 17 Superliga

5 Shkurt 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XVII-të , të Superligës së Kosovës të zhvilluara më 02/03.02.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Lipjani – Trepça 67:93 ( 20:22,17:25,14:24,16:22)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari2: Genc Vitaku
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 400
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

Bashkimi – Ponte Prizreni 75:83( 17:23,19:20,14;15,25;25 )
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive, perveq per shkak te aktrimit personales(flopping) me GT u ndeshkua Drilon Hajrizi .
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 800
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

AFK Borea – Z Mobile Prishtina 59:129 ( 14:33,09:43,19:20,17:33)
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari2:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

Golden Eagle Ylli – Rahoveci 73:74 ( 15:20,19:16,21:21,18:17)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Artan Gashi
Gjyqtari2: Amar Djekovic
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 1.300
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur