INFORMATORI NR 18 IP SUPER LIGA

8 Shkurt 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XVIII-të , IP Super Ligës së Kosovës të zhvilluara me 03/04.02.2018, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:
Xhiroja XVIII

Golden Eagle Ylli v Bashkimi 82:88 (17:16,22:20,21:32,22:20 )
Gjyqatari Kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Elion Obertinca
Gjyqtari 2 :Ngadhnjim Shabani
Vezhguesi : Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte, hudhje te buta ne çerekun e IV.Numri i tyre ishte rreth 1.500.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Peja v Rahoveci 51:110 (11:19,12:31,16:28,12:32)
Gjyqatari Kryesorë: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1 : Amar Djekovic
Gjyqtari 2 : Arian Thaçi
Vezhguesi : Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Kerasan Prishtina v Borea 88:97 (20:21,24:23,18:29,26:24)
Gjyqatari Kryesorë:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1 : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2 : Egzon Maloku
Vezhguesi : Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A : Per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Rinor Ahmeti , dhe per sjellje josportive te bankines me GT(B) u ndeshkua trajneri Dritro Sefaja.
Skuadra B : Per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Shpend Gashi.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Trepca v Sigal Prishtina 64:69 ( 09:19,11:17,26:17,18:16)
Gjyqatari Kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 : Elion Obertinca
Gjyqtari 2 : Elldin Uglari
Vezhguesi : Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.Hudhje te buta.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 2000.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Rinor Ahmeti ( KB Kerasan Prishtina ) Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro.
2.Shpend Gashi ( KB Borea ) Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro.
3.Dritro Sefaja ( KB Kerasan Prishtina ) Konform Nenit 50.1 denohet me 150 euro.
4.KB Trepça Konform Nenit 49.2 te PG denohet me 50 euro .
5.KB Golden Eagle Ylli Konform Nenit 49.2 të PG denohet me 50 euro.