INFORMATORI NR 18 SUPERLIGA 2019/2020

23 Dhjetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XVIII-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 20/21.12.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

TREPÇA vs LIPJANI 102:56 ( 32:14,27:11,24:17,19:14)
Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Burim Berisha
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

GOLDEN EAGLE YLLI vs SIGAL PRISHTINA 79:82 (15:17,26:25,18:23,20:17)
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Atdhe Goqaj
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj ORGANIZIMI I NDESHJES: Jo I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkuan lojtarët Egzon Kuqi dhe Valon Bunjaku.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Divine Myles si dhe për sjellje jo te mira te bankines me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Bujar Loci .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Jo te mira.Hudhje te gjesndeve te forta .Numri I tyre ishte 1.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

BASHKIMI vs FERONIKELI 91:93 (25:24,15:22,14:16,23:15 / KSH 14:16)
Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GTu ndëshkua lojtari Ujkan Karanezi.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 250.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

RAHOVECI vs PEJA 95:109 ( 24:19,26:34,23:23,22:33)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive me dy GT ( C ) u ndëshkua trajneri Marian Ilievski .
Skuadra B korekte dhe sportive , përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtarët Beq Kovaqi dhe Nigel Johnson.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje e petardeve nga ana e KB.Rahoveci, dhe hudhje e mjeteve te forta nga ana e shikuesve te KB.Peja.Numri I tyre ishte 2000.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:

1.Ujkan Karanezi ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
2.KB.Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 600 euro.
3.KB.Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 49.6.1 te PG denohet me 200 euro.
4.Egzon Kuqi (KB.Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
5.Valon Bunjaku( KB.Golden Egle Ylli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
6.Bujar Loci ( KB.Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
7.Divine Myles( KB.Sigal Prishtina)Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
8.Marian Ilievski( KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 600 euro.
9.KB.Rahoveci , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 600 euro.
10.KB.Peja , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 600 euro.
11.Beq Kovaqi( KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
12.Nigel Johnson( KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
13.KB.Peja , Konform Nenit 48.8 te PG denohet me 300 euro.