INFORMATORI NR 19 I SUPERLIGES

1 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XIX -të ,Superligës së Kosovës të zhvilluara më 25 dhe 26 Shkurt 2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

KERASAN PRISHTINA - VËLLAZNIMI 88 : 87 ( 22: 18, 22:31 , 24:21 ,20:17 )
Gjyqtarë : Xhelal Mumini , Maid Lasetovic , Vladimir Mihajlovic
Vëzhgues : Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100 ;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

SIGAL PRISHTINA - GOLDENE EAGLE YLLI 89 : 62 ( 17:19, 26:14, 29:10, 17:19 )
Gjyqtarë ; Fisnik Ramadani , Ardian Rrustemi , Elldin Uglari
Vëzhgues : Alban Lumi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 300 ;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

BASHKIMI - TREPÇA 79:70 ( 19:18, 16:14, 24:21, 20:17, )
Gjyqtarë: Xhelal Mumini , Hrvoje Cavar , Vlladimir Mihajlovic
Vëzhgues : Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 800 ;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

RAHOVECI - PEJA 63 :91 ( 10:27 , 17:22, 19:19, 17:23 )
Gjyqtarë :Elion Obertinca , Maid Lasetovic , Dardan Maxhuni
Vëzhgues : Alban Lumi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq trajnerit JETON NIXHA KB RAHOVECI e cila per sjellje josportive te bankinës u ndeshkuan me dy gabime teknike ( B , B ) dhe lojtarit te KB PEJA Art Hajdari I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 300 ;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

INFORMATORI SHTESË XHIROJA V

RAHOVECI - PEJA 64:93 ( 20:26, 11:21, 23:25, 10:21, )
Gjyqtarë :Dardan Maxhuni , Hrvoje Cavar , Sasho Stojchevski
Vëzhgues : Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 300 ;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

Njoftim : Të gjitha ndeshjet e superliges se xhiros se XIX dhe ndeshja e mbetur e xhiros se V te cilat u zhvilluan ne Gjakovë dhe Prizren u gjykuan nga gjyqtaret kandidatë për thirje të FIBA-se nga Kosova dhe Rajoni .

VENDIME :

Trajneri JETON NIXHA ( KB RAHOVECI ) Konform nenit 50.2 të PG dënohet me 150,00€ (gabimi I përsëritur).

Trajneri JETON NIXHA ( KB RAHOVECI ) Konform nenit 50.2 të PG dënohet me 150,00€ (gabimi I përsëritur).

ART HAJDARI ( KB PEJA ) Konform nenit 50.1 të PG dënohet me 50,00€ .