INFORMATORI NR 19 KATEGORIT E REJA

24 Prill 2019

Stobi Flips Supeliga U 18

Trepca – Borea 73 : 70
Gjyqtari kryesorë:Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Albert Vërbici

M Junior – Kerasan Prishtina 75 : 71
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Golden Eagle Ylli – Prishtina Re 86 : 90
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

Vushtrria Basket – Ponte Prizreni 64 : 58
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

Bashkimi – Vellaznimi 59 : 58
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Ensar Muriqi I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT . Shefqet Shabani I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .

Stobi Flips Liga Unike U 18

Istogu – Lipjani 83 : 48
Gjyqtari kryesorë:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Mahir Spahija

Ylli 04 – AS Kastrioti 2 : 0
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

Rahoveci – Golden Basket 76 : 45
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Z Mobile Prishtina – Vitija

Penza /Pushon

Stobi Flips Superliga U 16

Borea – Prishtina Re 83 : 54
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Ponte Prizreni – Kerasan Prishtina 74 : 71
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Visar Bunjaku
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Endrit Gashi I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .

Golden Eagle Ylli – M Junior 60 : 64
Gjyqtari kryesorë:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

Vellaznimi – Vushtrria Basket 44 : 53
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Vellaznim Rraci
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Valdrin Sefsalihu I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .

Istogu – Trepca 52 : 69
Gjyqtari kryesorë:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Stobi Flips Liga Unike U 16

Bashkimi – Gjimnazisti 2 : 0

Penza – Z Mobile Prishtina 76 : 54
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

MegaSport – Drita 44 : 75
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj

Rahoveci – Lipjani 20 : 00
Gjyqtari kryesorë:Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Ylli 04 – Kacaniku 83 : 29
Gjyqtari kryesorë:Aron Laja
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Vllazniim Raci

Z Mobile – Megasport (Java 16 ) 54 : 50
Gjyqtari kryesorë:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

Stobi Flips U 14 Lindje

Z Mobile Prishtina – Vushtrria Basket 42 : 73
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Ergin Sherifi

Kerasan Prishtina – Prishtina Re 107 : 35
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Ergin Sherifi

ISP Marigona – Lipjani 85 : 42
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

Ulpijana – MitroBasket 52 : 60
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitkau
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

Trepca/PUSHO

Stobi Flips U 14 Perendim

Penza – Golden Eagle Ylli 30 : 32
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

Rahoveci – MegaSport 67 : 61
Gjyqtari kryesorë:Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Vellaznimi – Bashkimi 59 : 64
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjkau
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Vllaznim Raci
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Art Lota I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Lojtari Lerart Berisha I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .

Borea – Ponte Prizreni 50 : 45
Gjyqtari kryesorë:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi : Hajradin Zeka

Stobi Flips U 14 Vajzat

Kerasan Prishtina – Borea 56 : 35
Gjyqtari kryesorë:Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Driton Blakqori

Bashkimi – Kastrioti 79 : 51
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Azem Hoxhaj

Stobi Flips U16 Vajzat
United Basketball /PUSHON

Kalaja – Drita 2 : 0
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

Kerasan Prishtina – Borea 74 : 68
Gjyqtari kryesorë:Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Driton Blakqori

VENDIME :

1. Lojtari Korab Arifi KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Lojtari Shefqet Shabani KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

3. Lojtari Korab Arifi KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

4. Lojtari Endrit Gashi Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

5. . Lojtari Eliot Peci KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

6. . Lojtari Valdrin Sefsalihu KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

7. Lojtari Art Lota KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

8. Lojtari Leart Berisha KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

9. Ndeshja KB Rahoveci vs Lipjani Liga Unike U 16 Konfrom Nenit 47.9 rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor të KB Rahoveci , kurse KB Lipjani nuk I takone nje pikë.

10. KB Lipjani Liga e Unike U 16 Konform Nenit 47.10 largohet nga garat ne këtë kategori për edicionin 2018-19.