INFORMATORI NR 2 IP Super Liga

11 Tetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së II-të , të IP Superligës së Kosovës të zhvilluara më 7/8.10.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja II 07./08.10.2017

Golden Eagle Ylli v Rahoveci 80:81 ( 17:14, 24:24, 19:22,20:21 )
Gjyqtari kryesorë: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi : Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 1.500
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Bashkimi v Borea 107:68 ( 25:21,24:12,23:14,35:21)
Gjyqtari kryesorë: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Blendi Fejza
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi : Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.Mbajtja e Statistikave Live kane funksionuar deri ne min e 7 te çerekut te pare , kur per shkak te defektit ne sistem vjen deri te nderprerja e mbajtjes se tyre.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Peja v Sigal Prishtina 64:84 ( 9:16,18:25,15:20,22:23 )
Gjyqtari kryesorë: Artan Gashi
Gjyqtari 1: Egzon Maloku
Gjyqtari 2: Kushtrim Shala
Vëzhguesi : Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive , perveq lojtarit Granit Rugova KB Sigal Prishtina I cili u ndëshkuar me GT (floping) .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Animi dhe sjellja josportive e shikuesve ndaj lojtarve ekipit mik . Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Kerasan Prishtina v Trepça 83:76 ( 22:18,20:15,26:13,15:30 )
Gjyqtari kryesorë: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi : Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive
B> korekte dhe sportive ,perveq lojtarit Agon Selmanit I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME :

1.KB.Peja Konform Nenit 49.6 te PG për IP Super Ligen denohet me 100 euro .
2.Agon Selmani ( Trepça ) Konform Nenit 50.1 të PG për IP Super Ligen denohet me 50 euro .