INFORMATORI NR 2 KUPA U18

1 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Kupës U18 25/26 .2.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Kalaja – Vushtrria Basket 59:68
Gjyqtarë : Daut Mehmeti , Blendi Fejza , Ngadhnjim Shabani
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Riinvest Prishtina – AS Kastrioti 56 : 41
Gjyqtarë : Xhelal Mumini , Hrvoje Cavar , Vlladimir Mihajlovic
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Trepça – Peja 66 : 59
Daut Mehmeti , Dardan Maxhuni , Sasho Stojchevski
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Vllaznimi – Golden Eagle Ylli 82 : 54
Daut Mehmeti ,Maid Lasetovic , Blendi Fejza
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Ne Final Four të Kupës U18 janë kualifikuar :

Riinvest Prishtina
Vushtria Basket
Trepça
Vëllaznimi

Shorti per gjysmefinalet per U18 – U16 do te hidhet 17.03.2017 ne lokalet e FBK-se me fillim ne ora 14:00 .