basketbolli

INFORMATORI NR 2 LIGA E PARË FEMRAT

4 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së II të Ligës së Parë të femrave ,zhvilluar me 02/03.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Vushtria vs Kerasan Prishtina 65:53
Gjyqtari kryesor:Arian Thaçi
Gjyqtari 1:Besim Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemali
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

United Basketball vs Sfera 58:53
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtarja Adelina Teraku .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Drita vs Golden Eagle Ylli 20:0 ( rrezulltat zyrtarë)
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: Ekipa e KB.Golden Eagle Ylli nuk eshte paraqitur ne terminin e ndeshjes.

VENDIME:
1.Adelina Teraku( KB.Sfera) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Ndeshja Drita vs Golden Eagel Ylli, Konform Nenit 55.9 te PG rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor te KB.Drita , kurse KB.Golden Eagle Ylli nuk I takon një pike.