Informatori nr 2 per kategorite e reja

11 Tetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 07/08.10.2017
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Superliga U18
Xhiroja II 07.10 – 08.10.2017
Vushtrria Basket pushon

AS Kastrioti v Golden Eagle Ylli 75:78
Gjyqtari kryesorë: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 : Genc Vitaku
Vëzhgues: Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Kalaja v Bashkimi 85:106
Gjyqtari kryesorë: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 : Ahmet Shala
Vëzhgues: Gezim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte, perveq lojtarit Idoll Palloshi per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT , GT i perseritur.
Numri shikuesv100

Prishtina e Re v Trepca 66:61
Gjyqtari kryesorë : Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Arian Thaci
Vëzhgues: Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Kerasan Prishtina v Peja 80:75
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1: Lorik Ratkoceri
Vëzhgues: Muhamed Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U16 Lindje
Xhiroja II – 07.10.2017

Golden Basket pushon

United Basket v Kastrioti 80:36
Gjyqtari kryesorë : Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Vëzhgues: Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Lipjani v Vushtrria Basket 74:78
Gjyqtari kryesorë : Elion Obertinca
Gjyqtari 1 :Ahmet Shala
Vëzhgues : Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Dardania v M Junior Prishtina 32:79
Gjyqtari kryesorë : Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Faton Deliu
Vëzhgues: Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte, perveq lojarit Don Polloshka per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 50

Prishtina e Re v Sigal Prishtina 48:43
Gjyqtari kryesorë: Blendi Fejza
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhgues: Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Kerasan Prishtina v Trepca 87:38
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Vëzhgues: Muhamed Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50


U16 Perendim
Xhiroja II – 07.10.2017

Istogu pushon

Vellaznimi v Ylli 04 100:56
Gjyqtari kryesorë: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhgues: Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Kalaja v Golden Eagle Ylli 69:74
Gjyqtari kryesorë: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1: Blend Spahija
Vëzhgues: Mahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Mega Sport v Bashkimi 70:64
Gjyqtari kryesorë : Kushtrim Shala
Gjyqtari 1: Visar Bunjaku
Vëzhgues: Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

New Basket v Rahoveci 63:56
Gjyqtari kryesor :Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Blend Spahija
Vëzhgues:Mahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Borea v Peja 28:69
Gjyqtari kryesorë : Endrit Basha
Gjyqtari 1 : Ardi Haxhiajdini
Vëzhgues : Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U16 Kadetet vajzat
Xhiroja I 07.10 – 08.10.2017

United Basketball v Drita 40:54
Gjyqtari kryesorë: Ardian Rustemi
Gjyqtari 1 : Amar Djekoic
Vëzhgues: Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Borea v Trepca 24:22
Gjyqtari kryesorë:Hazir Haxha
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhgues :Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Kastrioti v Penza 110:39
Gjyqtari kryesorë: Asrit Kasapolli
Gjyqtari 1 : Genc Vitaku
Vëzhgues: Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

New Basket v Kerasan Prishtina 72:68
Gjyqtari kryesorë :Ahemt Shala
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhgues:Gezim Maloku

Liga U14 Lindje
Xhiroja I 07.10 – 08.10.2017

Kerasan Prishtina v Drita 120:12
Gjyqtari kryesorë: Molos Pllana
Gjyqtari 1:Xhevahire Hajda
Vëzhgues: Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Trepca v Alba Basket 20:00
Gjyqtari kryesorë: Erzen Haxhani
Gjyqtari 1: Lorena Haxha
Vëzhgues:ilhan XHaka

Sigal Prishtina v Llapi 46:22
Gjyqtari kryesorë: Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhgues :Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Vushtrria Basket v Rinia 51:32
Gjyqtari kryesorë: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhgues : Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

M Junior Prishtina Pushon

Liga U14 Perendim
Xhiroja I 07.10 – 08.10.2017

Borea v New Basket 36:25
Gjyqtari kryesor : Hazir Haxha
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Vëzhgues:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Rahoveci v Vellaznimi 53:63
Gjyqtari kryesorë: Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhgues: Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Bashkimi v Istogu 39:58
Gjyqtari kryesor : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhgues :Gezim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Golden Eagle Ylli v Ylli 04 45:51
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhgues: Azem Hoxhaj

Peja pushon

VENDIME
1. Lojtari Idoll Palloshi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.
2. Lojtari Idoll Palloshi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro GT I perseritur
3. Ndeshja U 14 Lindje Trepca v Alba Basket Konform Nenit 47.9 të PG per kategorite e reja rregjistrohet me 20:0 ne favor te KB Trepca . KB Alba Basket nuk I takon nje pike.
4. Lojtari Don Polloshka Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro