basketbolli

INFORMATORI NR 2 SUPERLIGA 2019/2020

4 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së II-të superligës së Kosovës ,zhvilluara më 02/03.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja II
SIGAL PRISHTINA vs PONTE PRIZRENI 100:76 ( 21:23,33:16,25:22,21:15)
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq për sjellje josportive me GT u ndeshkua Mikaile Tmusiq, dhe per flopping me GT u ndeshkua lojtari Meriton Ismajli .
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion nuk ishte e vendosur.

TREPÇA vs BASHKIMI 74:85 ( 17:30,10:18,21:20,26:17)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive .
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 500
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

LIPJANI vs GOLDEN EAGLE YLLI 88:115 ( 17:26,24:34,22:27,25:28)
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Gezim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive .
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Vendime:
1.Mikaile Tmusiq (KB.Sigal Prishtina)Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.