Informatori nr 20 Liga Dytë 2018/2019

23 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja III finale Play Off-it, të Ligës së Dytë e zhvilluar me 22.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Megasport vs NEW Basket 59:71 ( 17:18,7:15,13:16,22:22) 1-2
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Endrit Basha
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajnerja Elinda Musliu.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 200 .

Vendime:
1.Elinda Musliu ( New Basket) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.

Njoftim:
KB.NEW Basket nga Prizreni është Kampion I Liges se Dytë , dhe nga edicioni 2019-2020 do të garojë në Ligën e Parë.
KB.Megasport finalist I Ligës së dytë dhe KB.Vushtria do te ndeshen ne ndeshjet e Play Out-it per vendin e 9 të Ligës se Parë.