INFORMATORI NR 20 LIGA PARË PLAY OUT

7 Maj 2018

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja II e Play Out-it –të Ligës së Parë zhvilluar me 06.05.2018, Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjes:

Don Bosko vs Prishtina RE 71:69 (14:16,22:17,16:15,19:21)
Gjyqtari kryesor : Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Elion Obertinca
Gjyqtari 2:Kushtrim Shala
Vëzhguesi : Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive , perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Edin Peci , dhe per sjellje josportive te bankines me GT(B) u ndeshkua trajneri Valentin Spaqi.
Skuadra B>korrekte dhe sportive ,perveq per sjellje josportive me GT( B ) u ndeshkua trajneri Ibrahim Karabeg.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 400.

VENDIME:
1.Edin Peci ( Don Bosko) Konform nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro.
2.Trajneri Valentin Spaqi( Don Bosko) Konform Nneit 50.2 te PG denohet me 50 euro.
3.Trajneri Ibrahim Karabeg (Prishtina RE ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.

Njoftim:
KB.Prishtina Re mbetet antare e Liges se Parë për edicionin 2018-2019 pasi qe sipas sistemit te garave ishte ekip me I suksesshem ne koshdallim nga dy ndeshjet e zhvilluara .