Informatori nr 20 Superliga

12 Mars 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve- raporteve shtesë nga ndeshjet e Xhiros së XX-të , të Superligës së Kosovës të zhvilluara më 9/10.03.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

AFK Borea – Bashkimi 58:142 ( 19:38,15:22,8:42,16:40 )
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Albert Cakaj
Gjyqtari 2: Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 50.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

Z Mobile Prishtina – Rahoveci 89:70 ( 24:14,26:16,17:15,22:25)
Gjyqtari kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT (B) u ndeshkua trajneri Bujar Loci.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 100.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

Trepça – Ponte Prizreni 79:81 ( 20:25,14:12,22:26,23:18)
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2:Atdhe Goqaj
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE:
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur

Lipjani – Golden Eagle Ylli 64:96 ( 25:28,13:20,8:24,18:24)
Gjyqtari kryesor:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME :
1.Bujar Loci ( KB.Rahoveci ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.