INFORMATORI NR 20 SUPERLIGES

8 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XX -të ,Superligës së Kosovës të zhvilluara më 04 /05.03. 2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PEJA vs VËLLAZNIMI 135 : 91 ( 32:23, 41;21, 33:23, 29:24 )
Gjyqtarë : Fisnik Ramadani ,Astrit Kasapolli , Hazir Haxha
Vëzhgues : Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

RAHOVECI vs BASHKIMI 81: 83 ( 70:70) ( 24:20, 15:11, 08:21, 23:18 )
Gjyqtarë : Xhavit Beqiri , Atdhe Goqaj , Blendi Fejza
Vëzhgues : Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte perveq lojtarit Besnik Sharku I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
Skuadra B , korekte perveq lojtarit Marko Popovic I cili per sjellje josportive ( flopping ) u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive - Hudhje te leta te shikuesve . Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

TREPÇA vs SIGAL PRISHTINA 84:83 ( 75:75) ( 17:11, 13:24, 18:24 , 27:16)
Gjyqtarë ; Xhelal Mumin , Elion Obertinca , Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues : Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> fer dhe korekte
Skuadra <B>korekte perveq trajnerit Dimitri Papadopullos I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT(C ) .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Gjatë ndeshjes ofendime - Hudhje te shkrepzave ,shisheve gjesendeve qe mund te shkaktojne lendime . Numri I tyre ishte 1200 ;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

GOLDENE EAGLE YLLI vs KERASAN PRISHTINA 114 : 101 ( 23:18, 33:27, 34:27, 24:29 )
Gjyqtarë ; Dardan Maxhuni , Burim Berisha , Egzon Maloku
Vëzhgues : Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 300 ;
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

VENDIME :
1.Trajneri DIMITRI PAPADOPULLOS (KB TREPÇA ) Konform Nenit të PG A 50.2 denohet me 150 euro ( GT I perseritur ) .

2.KB TREPÇA Konform Nenit 49.3 të PG denohet me 300 euro .

3.KB TREPÇA Konform Nenit 49.6 të PG denohet me 100 euro .

4.KB RAHOVECI Konform Nenit 49.2 të PG denohet me 50 euro .

5.BESNIK SHARKU ( KB RAHOVECI ) Konform Nenit të PG 50.1 denohet me 50 euro .

6.MARKO POPOVIC ( KB BASHKIMI ) Konform Nenit të PG 50.1 denohet me 50 euro .

Verejtje : Denimet e shqiptuara nga xhiroja e XX duhet te paguhen para zhvillimit te xhiros se XXI ne te kunderten Klubet nuk kane te drejte te zhvillojne ndeshjet , kurse trajneret- lojtaret nuk kane te drejte te paraqiten ne listen paraqitese .