INFORMATORI NR 21 IP SUPER LIGA

12 Mars 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XXI-të , IP Super Ligës së Kosovës të zhvilluara me 07-11.03.2018, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Borea v Golden Eagle Ylli 73 : 82 (13:20,15:2125:11,20:30)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari U1: Elldin Uglari
Gjyqtari U2: Egzon Maloku
Vëzhgues :Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korrekte dhe sportive ,perveq lojtarve Shpend Gashi dhe Sami Hajzeri per sjellje josportive u ndeshkuan me GT.
Skuadra B>korrekte dhe sportive, perveq lojtarit Mike Harmon per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Rahoveci v Sigal Prishtina 71:84 (19:15,09:28,19:18,24:23)
Gjyqtari kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari U1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U2: Amar Djekovic
Vëzhgues :Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 200
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Bashkimi v Trepca 86:65 ( 22:16,20:21,22:22,22:6)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari U1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari U2:Artan Gashi
Vëzhgues : Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

Peja v Kerasan Prishtina 66:58 ( 21:10,8:10,19:12,18:26 )
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1:Astrit Kasapolli
Gjyqtari U2: Kushtrim Shala
Vëzhgues :Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME :
1.Shpend Gashi ( KB Borea) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro .
2.Sami Hajzeri ( KB Borea ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
3.Mike Hamrok ( Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
4.Aron Moos ( KB Bashkimi ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.