Informatori nr 21 Liga Femrave 2018/2019

15 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja I finale Play Off-it, të Ligës së Femrave e zhvilluar me 14.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Bashkimi vs Prishtina 66:64 ( 14:14,18:20,20:12,14:18) 1-0
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 400.