INFORMATORI NR 21 SUPERLIGES

15 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XXI -të ,Superligës së Kosovës të zhvilluara më 11 /12.03. 2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

SIGAL PRISHTINA vs RAHOVECI 94:74 ( 23:17, 28:22, 20:15, 23:20 )
Gjyqtarë|:Fisnik Ramadani ,Elion Obertinca , Elldin Uglari
Vëzhgue :Alban Lumi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

KERASAN PRISHTINA. vs TREPÇA 68:95 (13:25, 18:31, 12:27, 25:12 )
Gjyqtarë :Astrit Kasapolli , Artan Gashi, Kushtrim Shala
Vëzhgues :Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

VËLLAZNIMI vs GOLDEN EAGLE YLLI 71:96 ( 19:21, 19:25, 13:19, 20:31 )
Gjyqtarë|: Xhavit Beqiri ,Amar Djekovic ,Dren Pudarolli
Vëzhgues:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

Ndeshja e Xhiros se VII Superliges

Bashkimi – Peja 78 : 77 ( 11:11, 25:18, 17:24, 25:24 )
Gjyqtarë|:Xhelal Mumini, Dardan Maxhuni ,Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues :Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>fer dhe korekte perveq lojtarit IMER TAHIRI I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
<B> fer dhe korekte perveq lojtarit ALBAN VESELI I cili per sjellj josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te shkrepzave ,shisheve gjesendeve qe mund te shkaktojne lendime . Numri I tyre ishte 1000
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

VENDIME :

1.IMER TAHIRI ( KB BASHKIMI ) Konform Nenit të PG 50.1 denohet me 50 euro .
2.ALBAN VESELI ( KB PEJA ) Konform Nenit të PG 50.1 denohet me 100 euro .
3. KB BASHKIMI Konform Nenit 49.3 të PG denohet me 300 euro .