Informatori nr 23 Liga Femrave 2018/2019

23 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja III finale Play Off-it, të Ligës së Femrave e zhvilluar me 20.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Bashkimi vs Prishtina 77:79 ( 11:18,15:23,21:25,30:13) 1-2
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi : Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: Jo I mire.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( C ) u ndeshkua trajneri Furkan Saglik.
Skuadra B - korrekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo te mira.Gjuajtje te sendeve te forta . Ofendime ne kor ndaj FBK-se. Numri i tyre ishte 800 .

VENDIME:

KB.Bashkimi , Konform Nenit 48.15 te PG denohet me 50 euro.
KB.Bashkimi , Konform Nenit 48.14 te PG denohet me 25 euro.
Furkan Saglik (KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro.
KB.Bashkimi , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 100 euro.
KB.Bashkimi , Konform Nenit 49.6 te PG denohet me 100 euro.