INFORMATORI NR 24 KATEGORIT E REJA

13 Maj 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 08/09.05.2019 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Stobi Flips Superliga U18

Borea - M Junior 61 : 66
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Egezon Maloku
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Sabri Parduzi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte, perveq lojtarit Don Pollosha I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 100.

Stobi Flips Liga Unike U 18

Penza - Rahoveci 66 : 69
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Visar Bunjaku
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Albert Verbic

Stobi Flips Superliga U 16

Vushtrria Basket – Borea 43 : 29
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Genci Vitaku
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

Stobi Flips Liga Unike U 16

Penza - Ylli 04 83 : 86
Gjyqtari kryesorë:Albert Caka
Gjyqtari 1 :Visar Bunjaku
Gjyqtari 2 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte, perveq lojtarit Dren Bajraktari I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 100.

Stobi Flips U 16 Vajzat

Kerasan Prishtina - United Basketball 73 : 47
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi :Driton Blakqori

Stobi Flips U 14 Vajzat

Borea - Kerasan Prishtina 56 : 52
Gjyqtari kryesorë:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

Stobi Flips U 14

Kerasan Prishtina - Rahoveci 102 : 37
Gjyqtari kryesorë:Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Borea - Z Mobile Prishtina 58 : 48
Gjyqtari kryesorë:Blend Spahija
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Mahir Spahija

Ponte Prizreni - Vushtrria Basket 57 : 71
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Kushtrim Qoqaj
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq trenerit Arianit Morina I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 100.

Trepca - Bashkimi 84 : 44
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi:Albert Verbici

VENDIME :
1. Lojtari Don Polloshka KB M Junior Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 Euro (GT I perseritur).

2. Lojtari Dren Bajraktari KB Ylli 04 Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

3.Treneri Arianit Morina Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 Euro