basketbolli

Informatori nr 24 Liga Femrave 2018/2019

25 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja IV finale Play Off-it, të Ligës së Femrave e zhvilluar me 24.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Prishtina vs Bashkimi 71:79(19:19,25:23,14:16,13:21) 2-2
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua Saranda Daci dhe trajneri Fidan Shatri GT ( B ).
Skuadra B - korrekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 400 .

VENDIME:
1.Saranda Daci (KB.Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro.
2.Fidan Shatri ( KB.Prishtina) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.