basketbolli

Informatori nr 24 Liga Parë – Play Out

26 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshja e I Play Out-it, të ligës së pare e zhvilluar me 24.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Vëllaznimi vs Lipjani 74 :71 ( + 3)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi : Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo te mira.Per shkak te ndezjes se fishekzjareve ndeshja eshte nderprere dhe Konform PG ka vazhduar mbrenda 24 orëve. Numri i tyre ishte 500.

VENDIME:
KB.Vëllaznimi , Konform Nenit 49.10 te PG denohet me 500 euro dhe 1 ndeshje pa prezencen e shikuesve.