INFORMATORI NR 26 SUPERLIGA

20 Prill 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së XXVI -të ,Superligës së Kosovës të zhvilluara më 14/16.04. 2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiro e XXVI-të - 14/16 PRILL 2017

PEJA vs RAHOVECI 118:80 ( 35:14,24:21,31;24,28:25 )
Gjyqtarë :Xhavit Beqiri, Elldin Uglari, Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues :Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive .
<B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

TREPÇA vs BASHKIMI 77:99 ( 21;21, 22:24, 16:27,18:27 )
Gjyqtarë :Xhelal Mumini ,Artan Gashi,Blendi Fejza
Vëzhgues : Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.Ndeshja ka filluar me 10 min vonese per shkaqe teknike.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive .
<B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 400
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

GOLDEN EAGLE YLLI vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtarë: Burim Berisha, Astrit Kasapolli, Amar Djekovic
Vëzhgues :Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive .
<B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

VËLLAZNIMI vs KERASAN PRISHTINA 61:74 ( 16:16,16:18,15:15,14:25 )
Gjyqtarë :Atdhe Goqaj ,Dardan Maxhuni, Elion Obertinca
Vëzhgues : Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.Ne qerekun e IV ndeshja eshte nderprere per 12 min ne mungese te Policis se Kosoves .
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte perveq lojtarit BEQE KOVAQI per sjellje josportive u ndeshkua me dy GT, GT .
<B>korekte perveq lojtarit RINOR AHMETI per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur

VENDIME :

BEQE KOVAQI ( KB VËLLAZNIMI ) Konform Nenit 50.1 te PG FBK-se denohet me 100 euro GT i perseritur .

BEQE KOVAQI ( KB VËLLAZNIMI ) Konform Nenit 50.1 te PG FBK-se denohet me 100 euro GT i perseritur .

RINOR AHMETI ( KB KERASAN PRISHTINA ) Konform Nenit 50.1 te PG FBK-se denohet me 50 euro .