Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

INFORMATORI NR 27 SUPERLIGA

10 Mars 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros së XXVII-të të Superligës së Kosovës në basketboll, zhvilluar më 07/08.03.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

FERONIKELI vs BASHKIMI 66 : 82 ( 12-14,18-20,16-18,20:20)
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2 :Astrit Kasapolli
Vëzhguesi :Azem Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive, përveq lojtarit Fisnik Juniku I cili per sjellje jo sportive eshtë ndëshkuar me GT. Trajneri Fikret Shatri për sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT.
Skuadra B korrekte dhe sportive,përveq lojtarit Stiven Clark I cili per sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT. Trajneri Illmen Bajra për sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 100
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

SIGAL PRISHTINA vs GOLDEN EAGLE YLLI 93:83 (34-18,19-21,18:23,22-21)
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Xhavit Beqiri
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive,përveq lojtarit Rilind Krasniqi I cili per sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 100.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs RAHOVECI 89:70 ( 24:15 , 21:20 , 23:19 , 21:16)
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2 :Visar Bunjaku
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Hudhje te pedardave . Numri i tyre ishte 2.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

LIPJANI vs TREPÇA 68:85(14:23,18:21,09:2127:20)
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Egzon Maloku
Vëzhguesi :Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte . Numri i tyre ishte 250.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME :
1.Stevie Clark (KB.Bashkimi ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 Euro.
2.Fisnik Juniku (KB.Feronikeli ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 Euro.
3.Illmen Bajra (KB .Bashkimi )Konform Nenit 50.2 të PG dënohet me 300 Euro.
4.Fikret Shatri (KB .Feronikeli )Konform Nenit 50.2 të PG dënohet me 300 Euro.
5.Rilind Krasniqi (KB.Golden Eagle Ylli ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 Euro.
6. KB Peja, Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.