Informatori nr 3 Kupa Kosovës

5 Dhjetor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja e Xhiros së III -të Kupës së Kosovës të zhvilluara me 05.12.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Prishtina e Re vs Vëllaznimi 100:53
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhgues:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100