Informatori nr 3 Liges A Femrat 5.03.2017

8 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros se III Liges A te femrave 5 .3.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

BASHKIMI – PENZA 38 : 65 ( 14:06, 11:22, 10:12, 03:25)
Gjyqtarë : Daut Mehmeti, Ardian Rrustemi
Vëzhgues : Alban Lumi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 200

PENTI PRISHTINA – VUSHTRIA 93 : 25 (28:3, 24:2, 17:12, 24:8 )
Gjyqtarë :Arian Thaçi , Erzen Haxhani
Vëzhgues :Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

TREPÇA vs VËLLAZNIMI 54 : 39 ( 14:08 , 12:08, 15:12, 13:11 )
Gjyqtarë ; Fisnik Ramadani , Elldin Uglari
Vëzhgues :Ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 200