basketbolli

Informatori nr 32 superliga

24 Prill 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshjet e I gjysmëfinale Play Off-it, të superligës të zhvilluar me 23.04.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Golden Eagle Ylli vs Rahoveci 93:96 ( 28:26,24;23,27:24,14:23 ) 0-1
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari : Amar Djekovic
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 2.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Z Mobile Prishtina vs Bashkimi 111:74 ( 30:16,23:17,33:21,25:20 ) 1-0
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elion Obërtinca
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Gjyqtari : Genc Vitaku
Vëzhguesi: Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive.
Skuadra B - korrekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua Drilon Hajrizi dhe trajneri Jeronim Sarin GT ( B ).
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Vendime:
1.Drilon Hajrizi (KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Jeronim Sarin ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.