INFORMATORI NR 33 IP SUPER LIGA

7 Maj 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e III gjysëmfinale te Play Off-it IP Super Liga zhvilluar me 02/03.05.2018, Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve:

Golden Eagle Ylli vs Sigal Prishtina 68:78 ( 18:14,15:22,23:22,12:20 )
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES:I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo te mira .Hudhje te shumta shishe plastike te mbushura .
Ofendime te shumta ne korr drejtuar Kryetarit te FBK-se dhe Institucioneve te FBK-së .
Numri i tyre ishte rreth 1200.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

Rahoveci vs Bashkimi 91:106 ( 16:31,20:33,29:17,26:25 )
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 150.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

VENDIME :
1.Trajneri Egzon Fetiu ( KB.Golden Eagle Ylli ) Konform Nenit 51.3 te PG denohet me 50 euro.
2.KB.Golden Eagle Ylli Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 300 euro .
3.KB.Golden Eagle Ylli Konform Nenit 48.8 te PG denohet me 150 euro .
4.KB.Golden Eagle Ylli Konform Nenit 49.6 te PG denohet me 50 euro .
5.Trajneri Andin Rashica ( KB.Sigal Prishtina) Konform Nenit 51.3 te PG denohet me 50 euro.
6.Daut Mehmeti Gjyqtari kryesor I ndeshjes Golden Eagle Ylli vs Sigal Prishtina Konform Nenit 54.9 te PG denohet me nje ndeshje mos delegim.
7.Dardan Maxhuni Gjyqtari I I ndeshjes Golden Eagle Ylli vs Sigal Prishtina Konform Nenit 54.9 te PG denohet me nje ndeshje mos delegim.
8.Ngadhnjim Shabani Gjyqtari II I ndeshjes Golden Eagle Ylli vs Sigal Prishtina Konform Nenit 54.9 te PG denohet me nje ndeshje mos delegim.