INFORMATORI NR 34 IP SUPER LIGA

14 Maj 2018

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e I Finale te Play Off-it IP Super Liga zhvilluar me 12.05.2018, Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjes:

Sigal Prishtina vs Bashkimi 81:84 ( 22:27,09:21,23:21,27:15) 0-1
Gjyqtari kryesor : Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Gjyqtari G: Atdhe Goqaj
Vëzhguesi : Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES:I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A : korrekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Filip Bundovic dhe per sjellje josportive te bankines me GT(B1 ) u ndeshkua trajneri Andin Rashica.
Skuadra B>korrekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT (C ) u ndeshkua trajneri Dragan Radovic .
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 500.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

VENDIME:

1.Filip Bundovic (Sigal Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro ( denim I perseritur).
2.Trajneri Andin Rashica ( Sigal Prishtina ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 75 euro .
3.Trajneri Dragan Radovic ( Bashkimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro ( denim I perseritur).