INFORMATORI NR 35 IP SUPER LIGA

18 Maj 2018

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e II Finale te Play Off-it IP Super Liga zhvilluar me 16.05.2018, Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjes:

Bashkimi vs Sigal Prishtina 97:80 ( 24:18,28:24,21:20,24:18) 2-0
Gjyqtari kryesor : Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Daut Mehmeti
Gjyqtari 2: Xhelal Mumini
Gjyqtari G: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi : Bajrush Ademi
ORGANIZIMI I NDESHJES:I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A : korrekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Urim Zenelaj.
Skuadra B >Per sjellje josportive me 2 GT (B ) u ndeshkua trajneri Andin Rashica, dhe lojtari Granit Rugova GT .
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 600.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

VENDIME:

1.Urim Zenelaj (Bashkimi ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro (denim I perseritur).
2.Granit Rugova (Sigal Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro .
3.Trajneri Andin Rashica ( Sigal Prishtina ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro ( denim I perseritur) .
4.Dardan Maxhuni , Gjyqtari kryesor I ndeshjes se II Finale te IP Super Liga Konform Nenit 54.9 te PG denohet me një ndeshje ne tempo te delegimit .
5.Daut Mehmeti , Gjyqtari 1 I ndeshjes se II Finale te IP Super Liga Konform Nenit 54.9 te PG denohet me një ndeshje ne tempo te delegimit .
6.Xhelal Mumini , Gjyqtari 2 I ndeshjes se II Finale te IP Super Liga Konform Nenit 54.9 te PG denohet me një ndeshje ne tempo te delegimit .