INFORMATORI NR 36 IP SUPER LIGA

21 Maj 2018

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e III Finale te Play Off-it IP Super Liga zhvilluar me 19.05.2018, Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjes:

Sigal Prishtina vs Bashkimi 88:77 ( 24:12,22:32,21:17,21:16) 1-2
Gjyqtari kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari 1: Artan Gashi
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Gjyqtari G: Atdhe Goqaj
Vëzhgues: Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES:I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A : korrekte dhe sportive.
Skuadra B >korrekte dhe sportive ,përveq per sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtarët Altin Morina dhe Eric Stutz .
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 400.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur

VENDIME:

1.Altin Morina (Bashkimi ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.

2.Eric Stutz (Bashkimi ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.