INFORMATORI NR 37 IP SUPER LIGA

25 Maj 2018

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e IV Finale te Play Off-it IP Super Liga zhvilluar me 23.05.2018, Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjes:

Bashkimi vs Sigal Prishtina 77:61 ( 18:18,21:21,15:14,23:08 ) 3-1
Gjyqtari kryesor : Artan Gashi
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Gjyqtari G: Atdhe Goqaj
Vëzhguesi: Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES:I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A : korrekte dhe sportive.
Skuadra B >korrekte dhe sportive..
SJELLJET E SHIKUESVE: Hudhje te mjeteve plasëse dhe ndezëse. Numri i tyre ishte rreth 3.000.
REKLAMA e Kompanisë IP ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Xhelal Mumini ,gjyqtari I I nominuar ne ndeshje e IV Finale , Konform Nenit 54.7 te PG largohet nga lista e gjyqtareve FBK-se për edicionin garues 2017-2018 .

2.KB.Bashkimi Konform Nenit 49.9 te PG denohet me 300 euro.

Njoftim :
KB.Bashkimi nga Prizreni Konform Nenit 9.2 te PG shpallet Kampion I Kosovës për edicionin 2017-2018 pasi ne ndeshjet finale triumfoi me rrezulltat 3-1 .
Medaljet ekipeve finalist se bashku me Kryetarin e FBK-se Arben Fetahu , Sekretaren e Përgjithshme Elvira Dushku I ndanë antarët e Bordit të FBK-se Valdet Spahija , Shaqir Totaj, Valton Bilalli dhe Veton Firzi Sekretari I Përgjithshëm I MKRS .
Kupën kapitenit te ekipit KB.Bashkimi e dorzoi Kryetari I FBK-se Arben Fetahu .