INFORMATORI NR 4 KUPA E KOSOVËS KATEGORIT E REJA

15 Prill 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 13-14.04/2019 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

U 12

MJunior – Kerasan Prishtina 39 : 50
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Albert Verbici

Borea – New Basket 65 : 37
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi:Albert Verbici

U14

Z Mobile Prishtina – Vushtrria Basket 31 : 50
Gjyqtari kryesorë: Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

Trepca – Kerasan Prishtina 56 : 67
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Burim Berisha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

Ndeshjet Finale e DIELE

U 12 : Borea - Kerasan Prishtina

Gjyqtari kryesorë :Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Endrit Basha
Vëzhguesi :Bekim Aliu

U 14

Kerasan Prishtina - Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi :Bekim Aliu

U 14 Vajzat

Kastrioti – Borea 43 : 36
Gjyqtari kryesorë:Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Naim Jashari

Bashkimi – Kerasan Prishtina 48 : 51
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Egezon Maloku
Vëzhguesi:Naim Jashari

U 16 Vajzat

Kerasan Prishtina – Borea 66 : 37
Gjyqtari kryesorë:Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Naim Jashari

Ndeshjet finale e DIELE

U 14 : Kastrioti - Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Gjyqtari 2 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Driton Blakqori

U 16 : Kerasan Prishtina - United Basketball

Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Gjytari 2 :Burim Berisha
Vëzhguesi :Drton Blakqori

Njoftim :
KB Kerasan Prishtina U 12 : Eshte Fitues I Kupës së Kosoves 2019 .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Drejtori Perfaqsueseve Granit Rugova . Lojtari Edin Bacevic u zgjodh MVP I Kupes se Kosoves .
KB Kerasan Prishtina U 14 : Eshte Fitues I Kupës së Kosoves 2019 .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Drejtori Perfaqsueseve Granit Rugova . Lojtari Rron Dahsyla zgjodh MVP I Kupes se Kosoves .

KB Kerasan Prishtina U 14 Vajzat : Eshte Fitues I Kupës së Kosoves 2019 .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Komesari Garave Elldin Uglari . Lojtarja Etna Rexhepi u zgjodh MVP I Kupes se Kosoves .
KB Kerasan Prishtina U 16Vajzat : Eshte Fitues I Kupës së Kosoves 2019 .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Komesari Garave Elldin Uglari . Lojtarja Dea Pushkolli u zgjodh MVP I Kupes se Kosoves .