basketbolli

INFORMATORI NR 4 LIGA DYTË

6 Nëntor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IV-të ,Ligës së Dytë te Kosovës ,zhvilluara me 3 /4.11.2018, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

Llapi vs Fushe Kosova 63:74
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 200

Megasport vs Kaçaniku 73:53
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhgues:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 50

Dukagjini vs Sfera 52:65
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhgues:Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100