basketbolli

INFORMATORI NR 4 LIGA DYTË

5 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IV-të ligës së dytë të Kosovës ,zhvilluar me 02/03.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Dukagjini vs Golden Eagle Ylli B 57:45
Gjyqtari kryesor:Blendi Spahija
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

United Basketball vs Megasport 67:71
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Kaçaniku vs Sfera 47: 84
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Fushe Kosova vs Llapi 70:61
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Rezon Korqa
Vëzhguesi:Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Gjakova vs AS Kastrioti 61:70
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua trajneri Armend Mirena .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

VENDIME:
1.Armend Mirena( AS Kastrioti) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.