Informatori nr 4 Liges A Femrat 12.03.2017

15 Mars 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros se IV Liges A te femrave 12.3.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

XHIROJA IV

VUSHTRIA vs VËLLAZNIMI 40:35 ( 05:08 , 05:08, 09:14, 21:05 )
Gjyqtarë: Fisnik Ramadani ,Erzen Haxhani
Vëzhgues :Ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 200

PENZA vs TREPÇA 52:40 ( 19:09, 09:18, 16:00, 08:13 )
Gjyqtarë: Dardan Maxhuni , Elion Obertinca
Vëzhgues :Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

PENTI PRISHTINA vs BASHKIMI 74:52 ( 17:15, 16:13, 14:14, 27:10 )
Gjyqtarë:Daut Mehmeti , Elldin Uglari
Vëzhgues :Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100