INFORMATORI NR 5 LIGA DYTË

14 Nëntor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së V-të , Ligës se Dytë Meshkujve së Kosovës të zhvilluara më 11/12.11.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja V
Don Bosko vs Kaçaniku 74:51
Gjyqtari Kryesor : Egzon Maloku
Gjyqtari U1:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Istogu vs Vitia 108:73
Gjyqtari Kryesor :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari U1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Sfera vs AS Kastrioti 97:56
Gjyqtari Kryesor :Blendi Fejza
Gjyqtari U1:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive PERVEQ LOJTARIT Kaltrin Rama KB Sfera per sjellje josportive u ndeshkua me GT , dhe lojtari Drin Krasniqi KB AS Kastrioti per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

VENDIME :
1.Kaltrin Rama KB Sfera Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro .
2.Drin Krasniqi KB AS Kastrioti Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro.