INFORMATORI NR 5 LIGA PARË

14 Nëntor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së V -të , të Ligës se pare të zhvilluara më 11/12.11.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve .

Xhiroja V
United Basket vs Vëllaznimi 80:62
Gjyqtari Kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari U1:Amar Djekovic
Gjyqtari U2:Ahmet Shala
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Prishtina RE vs Drita 76:50
Gjyqtari Kryesor :Artan Gashi
Gjyqtari U1:Arian Thaci
Gjyqtari U2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi: Ilhan Xhaka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Megasport vs Kalaja 73:82
Gjyqtari Kryesor :Dren Pudarolli
Gjyqtari U1:Albert Cakaj
Gjyqtari U2:Kushtrim Shala
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Lipjani vs Vushtria 108:83
Gjyqtari Kryesor : Xhelal Mumin
Gjyqtari U1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari U2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

VENDIME :

1.Ylli Gashi KB Kalaja Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro .
2.Arbnor Rifati Trajner I KB Kalaja Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro .