basketbolli

INFORMATORI NR 5 LIGA PARË

6 Nëntor 2018

Në  bazë të  raportit të  vëzhguesve nga  ndeshjet e Ligës  së Parë zhvilluar me  3 /4/11.2018, Komesari I  Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve.                      

Penza vs United basket   84:57
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Gjyqtari2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhgues:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire. 
SJELLJET E AKTERËVE :  
Skuadra  A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte  dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth  50.

Feronikeli vs Kerasan Prishtina   130:69
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Gjyqtari2:Arian Kurtalani
Vëzhgues:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire. 
SJELLJET E AKTERËVE :  
Skuadra  A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte  dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth  100.

Don Bosko vs Vëllaznimi   74:77
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni  
Gjyqtari 1:Artan Gashi  
Gjyqtari2:Ardian Rrustemi
Vëzhgues:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire. 
SJELLJET E AKTERËVE :  
Skuadra  A ;Korekte dhe sportive, përveq per sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtaret Ermir Gashi , Kreshnik Muqolli (KB.Don Bosko)
Skuadra B>Korekte  dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth  100.

Drita vs Vushtria   93:71
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari2:Erzen Haxhani
Vëzhgues:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire. 
SJELLJET E AKTERËVE :  
Skuadra  A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte  dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth  300.

Prishtina Re vs Istogu    56:94
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Visar Bunjaku
Gjyqtari2:Genc Vitaku
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire. 
SJELLJET E AKTERËVE :  
Skuadra  A ;Korekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Lutfim Cikaqi.
Skuadra B>Korekte  dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Dijamant Shabani.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth  100.

VENDIME:

1.Luftim Cikaqi( Prishtina Re) Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro.

2.Dijamant Shabani ( Istogu) Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro(denim mandatar I perseritur)

3.Ermir Gashi ( Don Bosko) Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro.

4.Kreshnik Muqolli( Don Bosko) Konform Nenit 50.1 denohet me 25 euro.