INFORMATORI NR 5 PLAYOFF -it KATEGORITE E REJA

16 Maj 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja , zhvilluar me 13/14 .05.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Gjysmëfinalet U18
VËLLAZNIMI – TREPÇA 65:49 ( 1:0 + 16
GJYQTARE: Fisnik Ramadani ,Dardan Maxhuni ,Endrit Basha
VEZHGUES:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

RIINVEST PRISHTINA – KALAJA 78:71 (1:0 + 7
GJYQTARE:Artan Gashi , Ardian Rrustemi ,Elldin Uglari
VEZHGUES:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 150

U16

TREPÇA – RIINVEST PRISHTINA 53:78 ( 0:2 )
GJYQTARE: Egzon Maloku , Erzen Haxhani
VEZHGUES: Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

AS KASTRIOTI – M JUNIOR PRISHTINA 80:73 1 : 1
GJYQTARE:Arian Thaçi ,Amar Djekovic
VEZHGUES:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

BASHKIMI – KALAJA 54:46 1:1
GJYQTARE:Fisnik Ramadani , Dardan Maxhuni
VEZHGUES:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

ISTOGU – PEJA 31:86 (0:2 )
GJYQTARE: Endrit Basha , Ardi Haxhiajdini
VEZHGUES:Mahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Ne gjysmefinale e U16 do te takohen Riinvest Prishtina – Kalaja dhe Peja- M Junior Prishtina .

U14

RIINVEST PRISHTINA – PEJA 57:36
GJYQTARE: Ngadhnjim Shabani , Elldin Uglari
VEZHGUES: Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

NEW BASKET – M JUNIOR PRISHTINA 38:52
GJYQTARE:Albert Cakaj , Anjesa Haziraj
VEZHGUES:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

Ne ndeshjen finale per grupmoshat U14 do te ndeshen M Junior Prishtina - Riinvest Prishtina .