INFORMATORI NR 6 LIGA FEMRAVE

14 Nëntor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së VI -të , të Liges se Femrave të zhvilluara më 11/12.11.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Xhiroja VI

Drita v Trepca 60:62
Gjyqtari Kryesor : Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1:Molos Morina
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Kastrioti v Pro Bet Prishtina 55:83
Gjyqtari Kryesor :Atdhe Gocaj
Gjyqtari U1:Elldin Uglari
Vëzhguesi :Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 200

Sfera v Vllaznimi 47:60
Gjyqtari Kryesor :Arian Thaci
Gjyqtari U1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi : Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtares Djellza Derguti per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 50

Penza v Bashkimi 66:50
Gjyqtari Kryesor :Dren Pudarolli
Gjyqtari U1:Blend Spahija
Vëzhguesi :Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq lojtares Melita Luci per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 150

Vushtrria v Kalaja 43:58
Gjyqtari Kryesor :Genc Vitaku
Gjyqtari U1:Faton Deliu
Vëzhguesi :Ilhan Xhaka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 150

VENDIME :

1.Melita Luci KB Penza Konform Nenit 50.1 të PG denohet me 25 euro .
2.Djellza Derguti KB Sfera Konform Nenit 50.1 të PG denohet me 25 euro .