basketbolli

Informatori nr 6 Liga Femrave 2018/2019

6 Nëntor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së VI-të , të ligës së femrave të zhvilluara me 3/ 4.11.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Drita – Kastrioti 53 : 63
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT(B) u ndeshkua trajneri Agron Kurtalani .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50

Trepça – Vushtria 106:24
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhgues:Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50

Prishtina – Bashkimi 72:84
Gjyqtari kryesor:Elion Obertinca
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Vëzhgues:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 200

Vëllaznimi – Penza 50:92
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50

VENDIME:

1.Trajneri Agron Kurtalani (KB.Drita) Konform Nenit 50.2 denohet me 50 euro.