INFORMATORI NR 6 PLAYOFF-it SUPERLIGA 17.05.2017

18 Maj 2017

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja II finale te Playoff-it të ,Superligës së Kosovës e zhvilluar më 17.05. 2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes :
FINALJA II

BASHKIMI vs SIGAL PRISHTINA 73:78 ( 22:21, 17:16,21:21,13:20)
Gjyqtarë :Yener Yilmaz ,Xhelal Mumini ,Dardan Maxhuni
Vëzhgues :Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive .
<B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive . Numri I tyre ishte 2.700
KB SIGAL PRISHTINA sipas Nenit 28.2 per shkuarje te organizuar te shikuesve bartë pergjegjesine per ndezjen e fishekzjareve në tribuna Konform Nenit 49.10 .
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur .

VENDIME :
KB SIGAL PRISHTINA Konform Nenit 49.10 dhezje te fishekzjareve ne tribuna nga shikuesit ende pa perfunduar ndeshja denohet me 300 euro .