INFORMATORI NR 6 PLAYOUT -it LIGA PARE MESHKUJTË

18 Maj 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesit nga ndeshja II e Playout-it e zhvilluar më 17.05.2017 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes :

UNITED BASKETBALL vs KAÇANIKU 73:52 (15:14, 28:17,16:12, 14:9 ) 2:0
Gjyqtarë : Atdhe Goqaj , Blendi Fejza , Hazir Haxha
Vëzhgues: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> fer dhe korekte
Skuadra <B> fer dhe korekte
Numri shikuesve : 200

KB UNITED BASKETBALL nga edicioni 2017-2018 ështe antare e Liges së Parë për meshkuj , pasi qe ne ndeshjet e Playout-it me rrezulltat 2:0 në ndeshje mundi ekipin KB KAÇANIKU .