INFORMATORI NR 7 KATEGORIT E REJA

14 Nëntor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 11/12.11.2017
Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

SUPERLIGA U 18 Xhiroja VII

Bashkimi pushon
Golden Eagle Ylli v Trepca 61:60
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Ahmet Shala
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte,perveq lojtarit Amerilda Preqi per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve: 50

Vushtirra Basket v Peja 84:68
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitaku
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte,perveq lojtarit Mendrit Ademi per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Me gabim teknik per sjellje josportive u ndeshkua banka e KB Peja trajneri Taulant Dupa B1 .
Numri shikuesve: 10

AS Kastrioti v Kerasan Prishtina 54:91
Gjyqtari kryesorë:Blendi Fejza
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Kalaja v Prishtina e Re 59:80
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

U 18 Lindje Xhiroja IV

Llapi v United Basketball 68:59
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Mehemet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Sigal Prishtina v Rinia 74:48
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Egzon Maloku
Vëzhguesi:Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Kacaniku v M Junior 55:71
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U 18 Perendim Xhiroja IV

New Basket v Lipjani 68:50
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Borea v Vellaznimi 51:48
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Rahoveci v Istogu 45:72
Gjyqtari kryesorë:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1:Andi Hajdari
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

U 16 Lindje Xhiroja VII
M Junior v Pushon
Vushtrria Basket v Sigal Prishtina 71:43
Gjyqtari kryesorë:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

AS Kastriot v Trepca 31:129
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Golden Basket v Kerasan Prishtina 31:113
Gjyqtari kryesorë:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Albert Verbici
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

United Basket v Prishtina e Re 43:37
Gjyqtari kryesorë:Molos Morina
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Driton Blakcori
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Lipjani v Dardania 76:61
Gjyqtari kryesorë:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Egzon Maloku
Vëzhguesi:Gezim Maloku

U 16 Perendim Xhiroja VII
Bashkimi v Pushon

Golden Eagle Ylli v Rahoveci 97:54
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Ahmet Shala
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte,perveq lojtarit Visar Ejupi eshte ndeshkuar me GT. Treneri Egzon Fetiu per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT “C1”
Numri shikuesve 50

Ylli 04 v Peja 34:78
Gjyqtari kryesorë:Kushtrim Shala
Gjyqtari 1:Urim Morina
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Istogu v Borea 31:39
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rrugova
Gjyqtari 1:Blend Spahija
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Vellaznimi v New Basket 20:00
Gjyqtari kryesorë:Kushtrim Shala
Gjyqtari 1:Dorentina Mejzini
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Kalaja v Mega Sport 46 : 57
Gjyqtari kryesorë:Visar Bujnaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Liga Unike e Kadeteve Xhiroja VI

United Basketball v Penza 50:23
Gjyqtari kryesorë:Molos Morina
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Driton Blakcori
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Borea v Kerasan Prishtina 42:86
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Rezon Korca
Vëzhguesi:Arbnore Percuku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Kastrioti v New Basket 74 : 40
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Liga U 14 Lindje Xhiroja VI

Alba Basket pushon
Drita v Llapi 20 : 00
Gjyqtari kryesorë:Ardi Xhemajli
Gjyqtari 1:Venere Jusufi
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Kerasan Prishtina v Rinia 127:06
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Xhevahire Hajda
Vëzhguesi:Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Trepca v Vushtrria Basket 110 : 49
Gjyqtari kryesorë:Blend Fejza
Gjyqtari 1:Lorena Haxha
Vëzhguesi:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Sigal Prishtina v M Junior 40:69
Gjyqtari kryesorë:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Rrezon Korca
Vëzhguesi:Albert Verbici
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Liga U 14 Perendim Xhiroja VI
Istogu pushon

New Basket v Vellaznimi 35:54
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Borea v Ylli 04 46:47
Gjyqtari kryesorë:Andi Hajdari
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Peja v Golden Eagle Ylli 52:50
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:

Rahoveci v Bashkimi 42:51
Gjyqtari kryesorë:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1:Andi Hajdari
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

Liga U 12 Perendim Xhiroja V

Rahoveci v NEW Basket 34 : 41
Gjyqtari kryesorë:Andi Hajdari
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Borea v Vellaznimi 30:21
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Blend Spahija
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Bashkimi v Istogu 47:23
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

Vendime

1.Amerilda Preqi KB Golden Eagle Ylli Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.

2.Mendrit Ademi KB Vushtrria Basket Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.

3.Taulant Dupa Konform Nenit 42.2 denohet me 25 euro.

4. Visar Ejupi KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorit e reja denohet me 25 euro.

5. Egzon Fetiu Konform Nenit 42.2 denohet me 25 euro.

6. Ndeshja U 16 Perendim Vellaznimi v New Basket Konform Nenit 47.9 të PG per kategorite e reja rregjistrohet me 20:0 ne favor te KB Vellaznimi . KB New Basket nuk I takon nje pike.

7. Ndeshja KB Trepça vs Drita Liga Kadeteve Konfrom Nenit 47.9 rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 0:20 ne favor të KB Drita, kurse KB Trepça nuk I takone nje pikë.

8.KB Trepça Kadetet Konform Nenit 47.10 largohet nga garat ne këtë kategori për edicionin 2017-2018 .