INFORMATORI NR 7 PLAYOFF-it per kategorite e reja 20-21.05.2017

22 Maj 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja , zhvilluar me 20/21 .05.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

U18 Finalja I
Riinvest Prishtina – Vëllaznimi 68:70 ( 0:1 ) + 2
Gjyqtare: Daut Mehmeti , Atdhe Goqaj ,Arian Thaçi
Vezhgues: Mehmet Xhemajli
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 200

U16 Gjysmefinalet II

Kalaja – Riinvest Prishtina 69:75 ( 0:2 )
Gjyqtare: Elion Obertinca , Blendi Fejza , Kushtrim Shala
Vezhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

M Junior Prishtina – Peja 60:67
Gjyqtare: Xhelal Mumini ,Amar Djekovic ,Elldin Uglari
Vezhgues: Sabri Parduzi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 200

U14 Finalja II
Riinvest Prishtina – M Junior Prishtina 43:51 ( 0:2 )
Gjyqtarë :Dardan Maxhuni ,Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues :Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte përveq për sjellje josportive me GT (C ) u ndeshkua trajneri Bekim Maxhuni M Junior Prishtina.
Numri shikuesve 200

VENDIME:

KB M Junior Prishtina është shpallur Kampion për edicionin 2016-2017 ne kategorine e U14 , pasi qe ne finale mundi KB Riinvest Prishtina me rrezulltat 2:0. Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndanë Komesari Garave Faton Kurshumlija dhe Sekretarja Gjenereale e FBK-se Elira Dushku .

1.Bekim Maxhuni ( KB M Junior Prishtina U14 ) Konform nenit 42.2 të PG denohet me 15 euro.