INFORMATORI NR 7 PLAYOUT -it SUPERLIGA LIGA

19 Maj 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesit nga ndeshja II e Playout-it te superliges e zhvilluar më 18.05.2017 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes :

DRITA vs KERASAN PRISHTINA 92:96 ( 26:30, 25:20, 24:27, 17:19 ) 0:2
Gjyqtarë : Daut Mehmeti , Fisnik Ramadani , Blendi Fejza
Vëzhgues: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> fer dhe korekte
Skuadra <B> fer dhe korekte
Numri shikuesve : 200

KB KERASAN PRISHTINA mbetet antare e Superliges se Kosoves per edicionin 2017-2018 , pasi qe ne ndeshjet e Playou-it ME RREZULLTAT 2:0 mundi ekipen e KB DRITA Gjilan .